...

2020-2021 GÜZ YARIYILI YENİ KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt işlemleri Enstitümüz Öğrenci İşleri Biriminde (Mediko Sosyal  A / Blok)        Covid-19 önlemleri çerçevesince yüz yüze gerçekleştirilecek olup, kayıt için Enstitümüze gelecek öğrencilerin gerekli önlemleri alması ve maske takması gerekmektedir.

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 28.09.2020 - 02.10.2020 tarihleri arasında istenen belgeleri Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

il dışı ikamet eden ve gelemeyen kişiler evraklarını aslı gibidir onaylı olması şartıyla kargo ile gönderebilirler. (Ç.Ü.Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitü Müdürlüğüne   Sarıçam/ADANA)

***YDS belgesi olmadığı için ilgili programa şartlı kabul edilen öğrencilerin, 27 Eylül 2020 tarihli YDS sınav sonucunun açıklanmasından itibaren 5 gün içinde mesai bitimine kadar yabancı dil puanına ilişkin belgeyi Enstitümüze ibraz etmeleri gerekmektedir.

KAYIT EVRAKLARI;

Nüfus cüzdanının onaylı örneği

2 Adet Fotoğraf

Lisans diplomasının onaylı örneği

Yüksek Lisans diplomasının onaylı örneği (Doktoraya başvuranlar için)

Transkrip onaylı örneği

İkametgah Belgesi

Erkekler İçin Askerlik Durum Belgesi

Çalışanlar İçin İş Yerinden İzin Belgesi

Babe web sayfası öğrenci altında kesin kayıt formu doldurulup evraklara eklenmesi gerekmektedir.

Bilgi : 0322 338 6084/   dahili 2286