...

2024-2025 “Güz Yarıyılı” Yedek Listeden Kayıtlar ve 1. Yedek Liste

2024-2025 “Güz” Yarıyılında Enstitümüz programlarında boş kalan kontenjanlar için yedek listeden kayıtlar aşağıdaki takvime göre yapılacaktır:

1. Yedek Listedeki Öğrencilerin İlanı: 30 Eylül 2024

1. Yedek Listedeki Öğrencilerin Kayıtları: 30 Eylül – 4 Ekim 2024

1. Yedek Listedeki Öğrencilerin Kayıtları:

1. Yedek Öğrenci Listesi için tıklayınız.

(Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği isimler maskelenmiş durumdadır. Aday numaranız ile adınız ve soyadınızın ilk iki harfini kontrol ederek sonucunuzu öğrenebilirsiniz.)

1. Yedek Listedeki Öğrencilerin kayıt işlemleri 4 Ekim 2024 mesai bitimine kadar Enstitümüz Öğrenci İşleri Biriminde (Çukurova Üniversitesi, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü, Eczacılık Fakültesi Giriş Kat 01330 Balcalı- Sarıçam/Adana) yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıt bildirim formunu
ıslak imzalı olarak formda istenen belgelerle birlikte Enstitümüz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Kesin Kayıt Bildirim Formu için tıklayınız.