Duyurular

...

2024-2025 "Güz Yarıyılı" Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans/Doktora Sınav Sonuçları ve Kesin Kayıt Duyurusu

2024-2025 Güz Yarıyılında Enstitümüz lisansüstü programlarına başvurup sınava giren adaylar sınav sonuçlarını https://enstitubasvuru.cu.edu.tr/ sisteminden kendilerine ait kullanıcı adı ve şifreyle oturum açarak görebilirler.

 

Kazanan adayların kayıtları 23.09.2024 Pazartesi günü başlayacak olup 27.09.2024 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir. Asil listeden kazanan adayların kayıt yaptırmaması durumunda yedek listeden kayıt hakkı elde eden adayların kayıtları Enstitümüz web sayfasında ilan edilecek duyuruya istinaden 30.09.2024 - 04.10.2024 tarihleri arasında yedek sırasına göre yapılacaktır. Kayıt ile ilgili detaylı bilgi için Enstitümüz web sitesinde (https://babe.cu.edu.tr/) ayrıca duyuru yapılacaktır.

 

 Kesin kayıtlar için istenecek belgeler kesin kayıt formunda belirtilmiştir. Kesin kayıt yaptırma hakkı kazanan adayların ekteki formu doldurup, formda yazan Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler ile birlikte Enstitüye belirtilen tarihler arasında teslim etmeleri gerekmektedir. Forma erişmek için tıklayınız.

 

Kesin kayıt esnasında kazanan adayların şahsen veya noter onaylı vekâlet verdiği kişilerin bulunması zorunludur. Aksi halde başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Kazanan adaylarımızı tebrik eder, diğer adaylarımızı sonraki dönemlerde aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirterek hepinize teşekkür ederiz,

 

Çukurova Üniversitesi, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü